"masyarakat seramik cina kedua, persidangan cawangan sisa pepejal, mesyuarat tahunan akademik jawatankuasa belia" yang diadakan di beijing

2018-01-02

S.L Machinery at Beijing Meeting

26 disember, 2017, \"cina yang keduamasyarakat seramik, persidangan cawangan sisa pepejal, mesyuarat tahunan akademikjawatankuasa pemuda \"telah diadakan di Kuala Lumpurbangunan ekologi metalurgi, universiti sains dan teknologibeijing. persidangan ini bertujuan untuk mempromosikan pembangunan teknologi kitar semuladi china dan sisa pepejal pukal, bersatu dan mengaturkan rakan-rakan belia negaramenjalankan kerja dalam penggunaan sisa pepejal dan bahan ekologidan lain-lain, mengukuhkan pertukaran dan kerjasama antara sains belia danbakat teknologi.

sebagai salah satu penganjur bersama inipersidangan, jentera quanzhou sanlianpembuatan co., ltd melaporkan pencapaian penyelidikan dalam bidang pepejalpenggunaan semula sisa syarikat dalam beberapa tahun kebelakangan ini kepada para pemimpin yang terlibat dalam hal inipersidangan dan kesungguhan yang membawa maksud besar ini yang akan membantumemperbaiki persekitaran hidup manusia untuk terus menerus.

surat berita

sila baca, layari, melanggan, dan kami mengalu-alukan anda untuk memberitahu kami apa yang anda fikirkan.

hubungi kami sekarang